Despre noi

Visele dvs, expertiza noastră!

Pietra este o societate romano-franceză, lider în producția dalelor și pavajelor din piatră naturală reconstituită.

Cu o experienţă  de peste 6 ani pe piaţa construcţiilor și cu un know-how însusit prin specializare în Franta, Pietra dezvoltă cu mare succes sectorul dalelor şi pavajelor, prin produsele inovative, marcă proprie.

Dalele Pietra sunt dale produse în România, la doar 20 de km de București, prin tehnologii de ultimă oră care permit personalizarea produselor în functie de cerințele clientului, având avantajul de putea îmbraca culoarea dorită.

Calitatea în detrimentul canitității.

Filosofia Pietra- menținerea produsele la standardul înalt de calitate care ne-a consacrat, drept pentru care folosim întotdeauna în procesul de fabricație cele mai bune agregate pentru ca produsele finite să  aibă urmatoarele caracteristici:

– rezistenţă la intemperii;
– rezistența la îngheț-dezgheț fără ca suprafața produselor să sufere deteriorări cauzate de variațiile climatice;

– impermeabilitate crescută;
– ușurintă la curătare;
– suprafețe antiderapante;
– menținerea  culorii  datorită colorării în masă;

Valorile  companiei: Durabilitate; Sustenabilitate; Inovatie;

Ne alegem cu mare grijă partenerii, fie că e vorba de arhitecti sau firme de consultanță în peisagistică, amenajari și grădini, deoarece lucrarile noastre trebuie sa fie de lungă durata. Cel important, ne dorim ca dvs să incepeti să vă bucurați de beneficiile extraordinare ale unor spații amenajate corect.

Fie că doriți să vă amenajați casa si gradina în stil rustic, urban, mediteranean sau asiatic gama noastră de piatră este soluția perfectă pentru dumneavoastra. Dalele PIETRA pot fi folosite atât la interior cât şi la exterior, pentru alei, terase, zone pietonale, de agrement, în gradină sau în jurul piscinei, fiind disponibile într-o gamă variată de culori (la cererea clientului).

Adresați-vă specialiștilor Pietra pentru a discuta cerințele dumneavoastră și identifica împreună produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Pentru mai multe informații cu privire la procesul de producție, la produsele noastre sau pentru a vorbi cu un membru al echipei  de vânzări, vă rugăm să accesați pagina noastră de Contact.